Looking For Anything Specific?

Ολυμπία Χοψονίδου - Ολυμπία Χοψονίδου: "Μου έπεσαν τα μαλλιά, παλεύω με τα ... : Βασίλης σπανούλης και ολυμπία χοψονίδου μοιράστηκαν με το κοινό τους μια ξεχωριστή σέλφι για την επέτειο 10 χρόνων γάμου !

Ολυμπία Χοψονίδου - Ολυμπία Χοψονίδου: "Μου έπεσαν τα μαλλιά, παλεύω με τα ... : Βασίλης σπανούλης και ολυμπία χοψονίδου μοιράστηκαν με το κοινό τους μια ξεχωριστή σέλφι για την επέτειο 10 χρόνων γάμου !. Έχουν αποκτήσει 6 παιδιά, τα οποία αποτελούν τη μεγαλύτερη επισφράγιση της. Φυσικά η ολυμπία μοιράστηκε με τους followers της μία φωτογραφία με τον. Με δέος κοιτώ και την ολυμπία χοψονίδου. Οι δυο τους έχουν αποκτήσει έξι παιδιά, τα οποία αποτελούν τη μεγαλύτερη. Η σύζυγος του βασίλη σπανούλη που τον περασμένο σεπτέμβρη γέννησε και το πέμπτο της.

Οι φωτογραφίες του νεογέννητου έκτου παιδιού τους θα σε ξετρελάνουν! Full time μαμά είναι η ολυμπία χοψονίδου και δεν χάνει ευκαιρία για παιχνίδι με τα πέντε αγγελούδια της. Αν οι ολυμπία χοψονίδου, βασίλης σπανούλης και θοδωρής παπαλουκάς μπουν στην ίδια πρόταση, αυτό που περιμένει κανείς θα είναι η συζήτηση να αφορά σε κάτι… μπασκετικό. Η ολυμπία χοψονίδου βρέθηκε ανήμερα των θεοφανείων στη βουλιαγμένη και τίμησε και φέτος την… παράδοση που τη θέλει να πέφτει για να πιάσει το σταυρό. Η ολυμπία χοψονίδου και ο βασίλης σπανούλης αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz!

Βασίλης Σπανούλης - Ολυμπία Χοψονίδου: Βάφτισαν την κόρη ...
Βασίλης Σπανούλης - Ολυμπία Χοψονίδου: Βάφτισαν την κόρη ... from www.ilovestyle.com
Η ολυμπία χοψονίδου (κρασνοντάρ, 17 ιουνίου 1983) είναι ελληνίδα μοντέλο, γνωστή για τον τίτλο της ως star hellas 2006 στα καλλιστεία του αντ1. Η σύζυγος του βασίλη σπανούλη που τον περασμένο σεπτέμβρη γέννησε και το πέμπτο της. Είναι, επίσης, γνωστή ως η σύζυγος του έλληνα καλαθοσφαιριστή, βασίλη σπανούλη. Η ολυμπία χοψονίδου, όπως συνηθίζει άλλωστε, ανήμερα των θεοφανείων, βούτηξε για να πιάσει τον σταυρό και στο πλευρό της είχε τα σπανουλάκια. Η πρώην σταρ ελλάς είναι ξανά έγκυος και σε περίπου δύο μήνες θα κρατά στην αγκαλιά της το έκτο της παιδί. Χθες η ολυμπία ανέβασε στα social media ένα βίντεο στο οποίο έδειχνε πως τα μεγαλύτερα παιδιά της και ο σύζυγός της έσπευσαν στο μαιευτήριο για να υποδεχτούν και να γνωρίσουν το νέο μέλος της. Αν οι ολυμπία χοψονίδου, βασίλης σπανούλης και θοδωρής παπαλουκάς μπουν στην ίδια πρόταση, αυτό που περιμένει κανείς θα είναι η συζήτηση να αφορά σε κάτι… μπασκετικό. Μάλιστα, η ολυμπία χοψονίδου ανέβασε ένα βίντεο στον λογαριασμό της στο οποίο φαίνεται να δίνει ένα δώρο στον σύζυγο της βασίλη σπανούλη ως δώρο γενεθλίων.

Η ολυμπία χοψονίδου και ο βασίλης σπανούλης θα γίνει για έκτη φορά γονείς και δεν μπορούν να κρύψουν την ευτυχία τους.

Μας δείχνει πως περνάει το σαββατοκύριακο της, η οικογένεια σπανούλη. Το πρώην μοντέλο που έβαλε σε δεύτερη μοίρα. Αν οι ολυμπία χοψονίδου, βασίλης σπανούλης και θοδωρής παπαλουκάς μπουν στην ίδια πρόταση, αυτό που περιμένει κανείς θα είναι η συζήτηση να αφορά σε κάτι… μπασκετικό. Το χαρμόσυνο γεγονός έγινε γνωστό πριν από λίγα λεπτά μέσα από αθλητικές ιστοσελίδες. Μάλιστα, η ολυμπία χοψονίδου ανέβασε ένα βίντεο στον λογαριασμό της στο οποίο φαίνεται να δίνει ένα δώρο στον σύζυγο της βασίλη σπανούλη ως δώρο γενεθλίων. Σε παλιότερη συνέντευξή του, ο βασίλης σπανούλης είχε δηλώσει για τη. Η ολυμπία χοψονίδου και ο βασίλης σπανούλης αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz! Η ολυμπία χοψονίδου έφερε στον κόσμο στις 20/1 το έκτο της παιδί, ένα υγιέστατο κοριτσάκι! Οι δυο τους έχουν αποκτήσει έξι παιδιά, τα οποία αποτελούν τη μεγαλύτερη. Η πρώην σταρ ελλάς είναι ξανά έγκυος και σε περίπου δύο μήνες θα κρατά στην αγκαλιά της το έκτο της παιδί. Με δέος κοιτώ και την ολυμπία χοψονίδου. Έχουν αποκτήσει 6 παιδιά, τα οποία αποτελούν τη μεγαλύτερη επισφράγιση της. Το κορμί της ολυμπίας χοψονίδου επανήλθε πλήρως και είναι ιδιαίτερα καλλίγραμμο για μητέρα τεσσάρων παιδιών, τα οποία έκανε μέσα σε 6 χρόνια!

Σε παλιότερη συνέντευξή του, ο βασίλης σπανούλης είχε δηλώσει για τη. Η πρώην star hellas ανέβασε στο προφίλ της ένα βίντεο όπου κάνει. Συγκεκριμένα, στην πρώτη φωτογραφία η ολυμπία χοψονίδου σχολιάζει Πλέον το ζευγάρι περιμένει το έκτο του παιδί όπως ανακοίνωσε επίσημα η ολυμπία χοψονίδου μέσω του instagram. Η ολυμπία χοψονίδου ανέβασε μία φωτογραφία αγκαλιά με τον βασίλη σπανούλη όπου φοράει ένα μαύρο μπικίνι και είναι εμφανής η φουσκωμένη κοιλίτσα της.

Ολυμπία Χοψονίδου: Η φωτογραφία που είχε προδώσει την 6η ...
Ολυμπία Χοψονίδου: Η φωτογραφία που είχε προδώσει την 6η ... from www.faysbook.gr
H οικογενειακή φωτογραφία λίγο πριν την αλλαγή του. Η ολυμπία χοψονίδου και ο βασίλης σπανούλης γιορτάζουν 10 χρόνια γάμου και είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Η απόλυτη ευτυχία σε έξι εικόνες. Oχι τώρα που είναι έγκυος στο έκτο της, από πριν την έβλεπα με δέος, που ήταν στον αριθμό πέντε. Και μολονότι η ολυμπία χοψονίδου ήταν η νόμιμη κάτοχος του τίτλου «σταρ ελλάς» και ταξίδεψε στο λος αντζελες προκειμένου να αναμετρηθεί με άλλες 72 καλλονές από όλο τον πλανήτη για την. Σε παλιότερη συνέντευξή του, ο βασίλης σπανούλης είχε δηλώσει για τη. Η πρώην σταρ ελλάς είναι ξανά έγκυος και σε περίπου δύο μήνες θα κρατά στην αγκαλιά της το έκτο της παιδί. Η ολυμπία χοψονίδου βρέθηκε ανήμερα των θεοφανείων στη βουλιαγμένη και τίμησε και φέτος την… παράδοση που τη θέλει να πέφτει για να πιάσει το σταυρό.

Η σύζυγος του βασίλη σπανούλη που τον περασμένο σεπτέμβρη γέννησε και το πέμπτο της.

Η ευτυχία της ολυμπίας χοψονίδου και του βασίλη σπανούλη δεν περιγράφεται με λέξεις αλλά με εικόνες. Η ολυμπία χοψονίδου βρέθηκε ανήμερα των θεοφανείων στη βουλιαγμένη και τίμησε και φέτος την… παράδοση που τη θέλει να πέφτει για να πιάσει το σταυρό. Το χαρμόσυνο γεγονός έγινε γνωστό πριν από λίγα λεπτά μέσα από αθλητικές ιστοσελίδες. Πλέον το ζευγάρι περιμένει το έκτο του παιδί όπως ανακοίνωσε επίσημα η ολυμπία χοψονίδου μέσω του instagram. Έχουν αποκτήσει 6 παιδιά, τα οποία αποτελούν τη μεγαλύτερη επισφράγιση της. Full time μαμά είναι η ολυμπία χοψονίδου και δεν χάνει ευκαιρία για παιχνίδι με τα πέντε αγγελούδια της. Με δέος κοιτώ και την ολυμπία χοψονίδου. Η ολυμπία χοψονίδου και ο βασίλης σπανούλης αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz! Χθες η ολυμπία ανέβασε στα social media ένα βίντεο στο οποίο έδειχνε πως τα μεγαλύτερα παιδιά της και ο σύζυγός της έσπευσαν στο μαιευτήριο για να υποδεχτούν και να γνωρίσουν το νέο μέλος της. Η ολυμπία χοψονίδου, όπως συνηθίζει άλλωστε, ανήμερα των θεοφανείων, βούτηξε για να πιάσει τον σταυρό και στο πλευρό της είχε τα σπανουλάκια. Μια υπέροχη ανακοίνωση στα social media έκανε πριν δύο ημέρες η ολυμπία χοψονίδου! Oχι τώρα που είναι έγκυος στο έκτο της, από πριν την έβλεπα με δέος, που ήταν στον αριθμό πέντε. H οικογενειακή φωτογραφία λίγο πριν την αλλαγή του.

Η απόλυτη ευτυχία σε έξι εικόνες. Έχουν αποκτήσει 6 παιδιά, τα οποία αποτελούν τη μεγαλύτερη επισφράγιση της. Η ολυμπία χοψονίδου, όπως συνηθίζει άλλωστε, ανήμερα των θεοφανείων, βούτηξε για να πιάσει τον σταυρό και στο πλευρό της είχε τα σπανουλάκια. Χθες το ζευγάρι υποδέχτηκε το έκτο τους παιδί και η. Full time μαμά είναι η ολυμπία χοψονίδου και δεν χάνει ευκαιρία για παιχνίδι με τα πέντε αγγελούδια της.

Ολυμπία Χοψονίδου - Βασίλης Σπανούλης: Διακοπές στο νησί ...
Ολυμπία Χοψονίδου - Βασίλης Σπανούλης: Διακοπές στο νησί ... from www.govastileto.gr
Και μολονότι η ολυμπία χοψονίδου ήταν η νόμιμη κάτοχος του τίτλου «σταρ ελλάς» και ταξίδεψε στο λος αντζελες προκειμένου να αναμετρηθεί με άλλες 72 καλλονές από όλο τον πλανήτη για την. H οικογενειακή φωτογραφία λίγο πριν την αλλαγή του. Μια υπέροχη ανακοίνωση στα social media έκανε πριν δύο ημέρες η ολυμπία χοψονίδου! Είναι, επίσης, γνωστή ως η σύζυγος του έλληνα καλαθοσφαιριστή, βασίλη σπανούλη. Έχουν αποκτήσει 6 παιδιά, τα οποία αποτελούν τη μεγαλύτερη επισφράγιση της. Η ολυμπία χοψονίδου και ο βασίλης σπανούλης θα γίνει για έκτη φορά γονείς και δεν μπορούν να κρύψουν την ευτυχία τους. Η απόλυτη ευτυχία σε έξι εικόνες. Με δέος κοιτώ και την ολυμπία χοψονίδου.

Συγκεκριμένα, στην πρώτη φωτογραφία η ολυμπία χοψονίδου σχολιάζει

Μας δείχνει πως περνάει το σαββατοκύριακο της, η οικογένεια σπανούλη. Η ολυμπία χοψονίδου ανέβασε μία φωτογραφία αγκαλιά με τον βασίλη σπανούλη όπου φοράει ένα μαύρο μπικίνι και είναι εμφανής η φουσκωμένη κοιλίτσα της. Έχουν αποκτήσει 6 παιδιά, τα οποία αποτελούν τη μεγαλύτερη επισφράγιση της. H οικογενειακή φωτογραφία λίγο πριν την αλλαγή του. Η απόλυτη ευτυχία σε έξι εικόνες. Η πρώην σταρ ελλάς είναι ξανά έγκυος και σε περίπου δύο μήνες θα κρατά στην αγκαλιά της το έκτο της παιδί. Η ολυμπία χοψονίδου φτιάχνει πασχαλινά κουλουράκια με την ενός έτους κόρη της. Η πρώην star hellas ανέβασε στο προφίλ της ένα βίντεο όπου κάνει. Oχι τώρα που είναι έγκυος στο έκτο της, από πριν την έβλεπα με δέος, που ήταν στον αριθμό πέντε. Η ευτυχία της ολυμπίας χοψονίδου και του βασίλη σπανούλη δεν περιγράφεται με λέξεις αλλά με εικόνες. Ο βασίλης σπανούλης και η ολυμπία χοψονίδου αποτελούν ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της εγχώριας showbiz! Η ολυμπία χοψονίδου (κρασνοντάρ, 17 ιουνίου 1983) είναι ελληνίδα μοντέλο, γνωστή για τον τίτλο της ως star hellas 2006 στα καλλιστεία του αντ1. Η ολυμπία χοψονίδου και ο βασίλης σπανούλης θα γίνουν γονείς για πέμπτη φορά.

Posting Komentar

0 Komentar